Indian Gold

born: January 01, 2013   |   sex: stallion   |   colour: grey   |   height: 1.65   |   studbook: KWPN

Cassini Gold  Cassini I  Capitol I 
Wisma 
Naomi xxxII  Contender 
Glocke 
S.Zarah 11  Germus R  Joost 
Zermie 
Zarah  Rebel I Z 
Rahel 

Results

Als een ware professor doorlliep Indian gold het KWPN-verrichtingsonderzoek, dat hij met lieft 84,5 punten als beste van zijn klasje afsloot. De getoonde evenwichtigheid en constantheid waren opvallend te noemen voor een paard van zijn leeftijd. Het is niet voor niks dat die prachtige 9 voor instelling op zijn cijferlijst prijkte en hetzelfde kan gezegd worden over de rijdbaarheid van Indian Gold. Een paard met zo veel balans van nature en zo'n makkelijk, atletisch lichaam is een droom voor iedere ruiter. Met amazone Kim Emmen springt Indian Gold op jonge leeftijd weekelijks foutloos zijn parcoursen rond op 1.40m niveau.

Hij brengt tevens bewezen, internationale sportgenen met zich mee. Vader Cassini Gold is een jonge Holsteiner hengst, op internationaal 1.45 m- niveau geklasseerd en zelf een zoon van de legendarische Cassini I. Moeder Naomi, een dochter van de eveneens legendarische Holsteiner contender, gaf naast Cassini Gold ook de 1.60 m GP-paarden Caretina de Joter (Edwina Tops-Alexander) en Cambio van de Helle (Paige Johnson).

De moederlijn van Indian gold sluit hier heel mooi op aan. Moeder S Zarah is volgens de filosofie van Stal Roelofs gefokt. De Germus R-dochter gaf naast Indian Gold twee internationaal geklasseerde nakomelingen. Ze treedt met dit alles inde hoefsporen van haar eigen moeder Zarah (v. Rebel I Z). Deze grootmoeder van Indian Gold staat te boek als moeder van het 1.60 m GP-paard Laurin Holstein (Gaby Salick) en de KWPN-gekeurde hengsten Zahros R en Rash R. De laatste kennen we als vader van jeroen Dubbeldams SFN Zenith N.O.P.

stallion

Approved for:   AES, KWPN

Stud fee:   1000,-

Sperm:   fresh,


Pictures Indian Gold