Racoon

born: January 01, 2017   |   sex: stallion   |   colour: black   |   height: 1.70   |   studbook: BWP

Hero  Johnson  Jazz 
Roxana 
Saranka V  Ferro 
Baranka 
Sarina  De Niro  Donnerhal 
Alicante 
Barina  Sultan 
Olgarina 

Results

Prachtige zwarte zoon van de BWP gekeurde hengst HERO. Deze Racoon komt uit de Ster, Preferente, Prok-merrie SARINA, welke op haar beurt weer afstamd van de stempelhengst De Niro. Haar moeder is weer de Ster, Preferente, Prestatie, Sport (dressuur) merrie Barina welke afstamd van de hengst Sultan. Hierdoor is de afstamming van RACOON zeer interessant te noemen.  

Uit de bekende moederlijn komen eveneens de hengsten Imposantos (Wynton), Tolando (Krack C) en Landeur (Grandeur). Tevens zien we deze moederlijn terug in de, op dit moment toppresterende springpaard Explosion W. (Chacco Blue). Een bewezen moederlijn die zowel in de dressuur- als springrichting vele internationale paarden heeft voortgebracht.

De vader van Racoon is HERO. De vader van Hero is "paard van het jaar" hengst JOHNSON, welke zijn stempels zowel in de sport als fokkerij meer dan verdiend heeft en geen introductie meer nodig heeft. Moeder van is de merrie Saranka V. die als vader de hengst Ferro heeft en zelf de predikaten Elite en Preferent, Prok voert.  Grootmoeder is de merrie Baranka V. keur, Preferent, Prestatie van de hengst G. Ramiro Z. 

stallion

Approved for:   3e Bezichtiging BWP

Stud fee:   850,-

Sperm:   fresh,


Pictures Racoon