sex: -   |  

     
 
   
 
     
 
   
 

Results

King Kashmir ’s vader Kashmir van Schuttershof behoort al jaren tot één van de succesvolste dekhengsten ter wereld. Na een succesvolle carrière op het hoogste niveau onder Philippe Le Jeune groeide de Nabab de Rêve-zoon uit tot één van de beste hengsten van België. Zijn bekendste nakomeling is zonder twijfel voormalig Europees kampioen en Olympisch zilver medaillist H&M All In van de Zweed Peder Fredricson. Maar ook Aken-winnares Gazelle van Kent Farrington, olympisch team goud winnaar Reveur de Hurtebise HDC van Kevin Staut. King Kashmir’s grootvader Mylord Carthago behoorde onder Pénélope Leprévost jarenlang tot de beste springpaarden van Frankrijk en heeft inmiddels in de fokkerij zijn sporen achtergelaten.

Hoewel de afstamming van King Kashmir een Belgische achtergrond suggereert, komt King Kashmir uit een échte Duitse prestatiestam. De DSP-gefokte hengst gaat terug op een van origine Westfaalse moederlijn. Grootmoeder Pret-A-Porter bracht onder meer de DSP Premiehengst Esplendido en het springtalent Pippi Lotta van Detlef Kaiser Jr. Overgrootmoeder Pyrah is een succesvolle Pilot-dochter en gaf onder meer de Grand Prix-springmerrie Pandora. Tevens is Pyrah grootmoeder van de Grand Prix-springpaarden Annabella 7, Prince Nandor, Paraplui, Windline en Zandiro.

Op de hengstenkeuring van het DSP maakte King Kashmir grootse indruk met zijn sympathieke uitstraling, gemakkelijke manier van bewegen en vooral zijn fantastische manier van springen. King Kashmir springt keer op keer met de schoft omhoog en laat daarbij veel lichaamsgebruik en een uitstekende techniek zien. Zoals zijn afstamming al voorspelt toont King Kashmir onbegrensd vermogen.

 

Pictures

Videos