!!AFGELAST!!

17/03/2020

Het zat eraan te komen maar ook DSC Group heeft besloten de jaarlijkse hengstenshow van 30 maart in Schijndel uit te stellen.

Een hele stap voor Lotte van den Oetelaar: “Niet alleen omdat het verplicht is, maar ook omdat wij natuurlijk de gezondheid van mens en dier altijd bovenaan zetten! Maar we willen ook heel graag dat iedereen de kans krijgt om alle hengsten in real life te bewonderen, en dat we iedereen net als elk jaar met open armen kunnen ontvangen en elkaar een hand kunnen en durven geven!”

Lotte van den Oetelaar met een dochter van de beroemde merrie Jikke

“Onze show is niet alleen het zomaar laten zien van de hengsten die we hebben, het is ook het zorgen voor een “show”. Mensen die kunnen genieten van een avond vol met van alles en nog wat. Jonge, nieuwe hengsten, hengsten die in de sport presteren, hengsten op leeftijd, de nafok ervan en vooral heel belangrijk…. de gezellige sfeer! Maar ja, het is nu even niet anders, we vertrouwen erop dat iedereen hiervoor begrip heeft.”

“We gaan ervoor zorgen dat we een andere datum plannen voor een hengstenpresentatie zo snel als dat kan! Dat toch mensen de kans krijgen om alles te zien maar ook zeker niet te vergeten dat de hengsten én hun ruiters ook de mogelijkheid hebben om te showen wat ze kunnen! Dat zal uiteraard dan ook gefilmd en uitgezonden worden via de livestream van Nieuws.horse.”

Maikel van der Vleuten met Verdi


Bron:
https://nieuws.horse/