Drummer TN

sex: stallion   |   colour: bay   |   height: 1.72   |   studbook: --

Diamant De Semilly  Le tot de Semilly  Grand Veneur 
Venue de Tot 
Venise des Cresles  Elf III 
Miss Des Cresles 
China Touch Hero  Chin Chin  Constant 
Larese 
Laska III  Caretino 
Alaska II 

Results

Met Drummer hebben we weer een genetisch zeer interessante hengst vastgelegd voor de fokkerij. Deze zoon van Diamant de Semilly komt uit één van de allerbeste lijnen van Holstein en is een directe zoon van topmerrie China Touch Hero. De met veel techniek en afdruk springende Drummer is daarmee de broer van maar liefst negen internationale springpaarden en drie goedgekeurde hengsten. 

Moeder China Touch Hero gaf bijvoorbeeld al de welbekende Sea Coast Don’t Touch Tiji Hero – ook een zoon van Diamant de Semilly en dus de volle broer van Drummer. Don’t Touch Tiji Hero was al een enorm talent als jong paard en uit een zeer gering aantal nakomelingen gaf hij reeds een aantal spectaculaire springtalenten. Afgelopen jaar sprongen twee nakomelingen mee in de finale van de zevenjarigen op de Wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden in Lanaken. De opvallendste is uiteraard Dourkhan Hero Z – één van de toekomsttalenten van Christian Ahlmann. 

Een andere zeer succesvolle zoon van China Touch Hero is Akarad Hero Z. Onder het zadel van Pieter Clemens vertegenwoordigde Akarad Hero Z al meerdere malen succesvol België in de landenwedstrijden en ook zijn nafok doet het bovengemiddeld goed. Verder gaf China Touch Hero de 1.50m geklasseerde springpaarden Jaguar de Tiji en Esprit de la Roque.  

Drummers grootmoeder Laska III bracht maar liefst drie 1.60m-springpaarden, waaronder Gracieux du Pachis. Die merrie won onder Julien Epaillard meerdere Grote Prijzen en is nu onder Alessandra Volpi succesvol. 

Met de opeenstapeling van stempelhengsten Diamant de Semilly, Chin Chin, Caretino en Landgraf I, een uitstekende moederlijn en zijn eigen springtalent is Drummer een aanwinst voor de fokkerij. Ook als sportpaard lijkt hij over enorm veel potentie te beschikken. 

 

stallion

Approved for:   AES, KWPN, ZANGERSHEIDE

Stud fee:   900,-

Sperm:   fresh,


Pictures Drummer TN

Videos