O'Connor

born: February 14, 2019   |   sex: stallion   |   colour: bay   |   height: 1.69   |   studbook: Westfalen

Ogano Sitte  Darco  Lugano van La Roche 
Ocoucha 
Ialta Sitte  Avontuur 
Insel Sitte 
Gilana  Acord II  Ahorn Z 
Ribecka 
Get It  Gimpel 
Arabella 

Results

O’Connor TN combineert bewezen genen met modern talent. Op de hengstenkeuring van het Westfaalse verband viel hij op met zijn atletische vermogen, goede manier van bewegen en overtuigende springmanieren. O’Connor TN is daarnaast lichtvoetig en snel in zijn reflexen. Vader Ogano Sitte is één van de sterkst verervende zonen van de legendarische Darco en staat voor bloed, kracht en afdruk. Nakomelingen als Aganix du Seigneur, Legend, Gaudi, Viego les Hauts en Jade van de Bisschop hebben een enorme indruk achtergelaten.

O’Connor TN krijgt ook het nodige springtalent mee van zijn moederlijn. Moeder Gilana gaf maar liefst drie succesvolle springpaarden, namelijk Quechua, Graniza en Nouvelle Cuisine die allen op 1.30m-niveau actief zijn geweest. Deze Hannoveraanse merrielijn bracht meerdere goedgekeurde hengsten en internationale springpaarden. Hieronder in Duitsland gekeurde hengsten als Entertainment, Waldhueter, Quater Star, Federalist en vele meer. Verder is O’Connor TN onder meer nauwverwant aan het internationale 1,45m springpaard So Precious van de Zweedse Stina Lillje.

Moedersvader Acord II zorgt voor het waardevolle bloed van Ahorn Z en Calypso I en stond aan de basis van succesvolle Grand Prix-springpaarden zoals Armonia La Silla (Rolf-Göran Bengtsson), Ars Vivendi (Joachim Heyer), Atlantic VDL (Wout-Jan van der Schans), Acorado I (Torben Köhlbrandt), As di Villagana (Pato Muente), et cetera. O’Connor TN’s overgrootvader Gimpel brengt de beroemde genen van Gotthard met zich mee, terwijl betovergrootvader Argentan I tot één van de grootheden van de Hannoveraanse fokkerij behoort.

O’Connor TN liet zich onder het zadel van Kars Bonhof zeer succesvol zien tijdens de KWPN Hengstencompetitie. En met zijn interessante pedigree en moderne manier van springen is O’Connor TN een zeer interessante toevoeging aan ons hengstenbestand .

stallion

Approved for:   AES, WESTFALEN, KWPN

Stud fee:   700,-

Sperm:   fresh,


Pictures O'Connor

VideosO'Connor