POKER DE MARIPOSA

sex: stallion   |   colour: chestnut   |   height: 1.71   |   studbook: BWP

Nabab De Reve  Quidam De Revel  Jalisco B 
Dirka 
Melodie En Fa  Atichaut 
Caravelle 
Ilena De Mariposa  Berlin  Casini I 
Estia 
Flora De Mariposa  For Plesure 
Adeline 

Results

 

Vader Nabab de Rêve behoort al jarenlang tot de beste verervers ter wereld en zijn zonen Vigo d’Arsouilles en Kashmir van Schuttershof zetten die succesvolle hengstenlijn voort. Grootvader Berlin sprong onder Gerco Schröder naar teamgoud op de Wereldruiterspelen in Aken in 2006 en is uitgegroeid tot een ware stempelhengst. Overgrootvader For Pleasure behoort op zijn beurt tot de invloedrijkste springhengsten van de afgelopen decennia.

De moederlijn van Poker de Mariposa is al helemaal bijzonder: grootmoeder Flora de Mariposa staat al jaren bekend als één van de beste springpaarden ter wereld. Onder Pénélope Leprévost won de merrie een gouden medaille met het Franse team op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016 en won ze daarnaast de vijfsterren Grote Prijs van Antwerpen en de Wereldbekers van Oslo en Lyon. Haar dochter Ilena de Mariposa presteerde ook al op 1.55m-niveau onder Leprévost. Deze Ilena de Mariposa is de moeder van Poker de Mariposa, die ook nog eens nauwverwant is aan voormalig BWP-kampioen Hermes de Mariposa.

 

Poker de Mariposa was de reservekampioen van de BWP hengstenkeuring en werd gedeeld kampioen tijdens de PAVO hengstencompetitie. Momenteel laat Poker zeer overtuigende kwaliteiten zien en springt hij extreem voorzichtig met veel vermogen. Wij hebben al een groot aantal Poker’s laten vrij springen die allen veel lichtvoetigheid, instelling en vermogen tonen.

 

stallion

Approved for:   AES & BWP

Stud fee:   1.100,-

Sperm:   fresh,


Pictures POKER DE MARIPOSA

Videos
Poker