Pikeur Lord Fauntleroy

born: January 01, 2009   |   sex: stallion   |   colour: bay   |   height: 1.72   |   studbook: --

Lord Pezi  Lacros  Landgraf I 
Bisene 
Miss Playback  Zymbal I 
Wichtelfe 
Cliva  Contendro I  Contender 
Bravo 
Annika  Argentinus 
Agatha Christie 

Results

Pikeur Lord Fauntleroy is een zoon van de welbekende hengst Lord Pezi. Die één van de best verervende hengsten is die we kennen. Een enorm aantal van nakomelingen die op 1.60m niveau hebben gepresteerd of nog doen. Zijn grootvader Contendro I en overgrootvader Argentinus zijn ook zeker niet de minste in de springpaarden fokkerij.

In de gedaante van een hoofdvererver overtuigt Pikeur Lord Fauntleroy met tal van successen op 1.60m niveau parcoursen. De buitengewone sportieve expertise van deze springcrack was al aan het begin van zijn carrière duidelijk. In 2011 werd Pikeur Lord Fauntleroy op zijn keuring in Verden uitgeroepen tot premiehengst en voltooide hij zijn 30-daagse test in Moritzburg met verwachte hoogtepunten in het springen. Als tweevoudig Hannoveraans staatskampioen plaatste hij zich in 2014 ook in de finale van het Bundeschampionat voor vijfjarigen met Stephan Naber. Daarna stapte hij onder het zadel van Gilbert Böckmann en behaalde hij overwinningen in Nations Cups en waardevolle klasseringen in Grand Prix..

Niet alleen Pikeur Lord Fauntleroy en zijn familie zijn echte sport atleten, maar ook zijn kinderen zijn enorm succesvol in de sport. Meer dan de helft van al zijn nakomelingen springen mee op het hoogste niveau. Enkele zonen van Pikeur Lord Fauntleroy werden goed gekeurd. Onder andere Lord Heinrich, die succesvol was in het 1.55m niveau onder Jörne Sprehe. Maar van alle succesvolle nakomelingen springt Looping Luna eruit, die op 1.60m niveau onder Steve Guerdat zeer succesvol in de ring verscijnt!

stallion

Approved for:   HANN, HOLST, OS

Stud fee:   Één dag vooraf bestellen - 1000,-

Sperm:   fresh,


Pictures Pikeur Lord Fauntleroy

Videos