Umano

sex: stallion   |   colour: bay   |   height: 172   |   studbook: --

Omano BC  Cumano  Cassini I 
Chanell II 
Safari vh Merelsnest  Darco 
Idjaz-C 
Joanna  Diarado  Diamant De Semilly 
Roxette I 
Sanna  Olisco 
Anna 

Results

Met veel trots verwelkomen wij onze nieuwe aanwinst Umano. Natuurlijk staat sport bij ons zeer hoog in het vaandel. Maar fokkerij heeft ook te maken met vaderlijke uitdrukking en daar hoef je met Umano niet één seconde aan te twijfelen. Meer uitstraling als vader dier is bijna niet mogelijk.

Umano is een kleinkind van wereld kampioen ‘’Cumano’’ die onder Jos Lansink presteerde. En ook zijn grootmoeder is de Olymisch gouden medialle winnares van Mclain Ward ‘’Saphire’’. De moeder van Umano is een prachtige grote merrie van top hengst ‘’Diarado’’. En deze familie zit boordevol met top sport paarden. Neem bijvoorbeeld GP topper ‘’Candy’’ die met Pieter Devos uitstekend presteerde op 1.60m niveau. Dan de twee kanjers die onder ruiter Ian Millar fantastische dingen hebben laten zien in de 1.60m parcoursen,’’ Dixson’’ en de wereld beroemde ‘’Big Ben’’. En zo zijn er nog een enkele meer.

Umano zelf werd uitverkozen tot de AES Kampioen van 2023! Kort daarna werd hij ook nog eens goedgekeurd bij het Zangersheide stamboek. Umano is een grootramige hengst, die uitstraling, bloed en vermogen kan toevoegen aan de springpaarden fokkerij.

stallion

Approved for:   AES

Stud fee:   Één dag vooraf bestellen - 750,-

Sperm:   fresh,


Pictures Umano