Verdi

born: January 01, 2002   |   sex: stallion   |   colour: bay   |   height: 1.72m   |   studbook: KWPN

Quidam de Revel  Jalisco B  Alme 
Tanagra 
Dirka  Nanklin 
Odine de Baugy 
Clarissa  Landgraf I  Ladykiller xx 
Warthburg 
Renaissance  Calypso I 
Italien 

Results

Ons visitekaartje Verdi is zich aan het ontwikkelen als een van de beste sprinpaardenverervers ter wereld!

Jarenlang combineerde Verdi de dekdienst met een sportcarrière op het allerhoogste niveau. Deze tophengst had niet enkel het vermogen en de juiste instelling, hij was bovendien ook nog knettergezond. Een decennia lang was hij niet weg te denken van wereldspelen, olympiades en andere grote concoursen of kampioenschappen. Een verdere uitleg over alle prestaties die Maikel van der Vleuten met Verdi heeft waargemaakt, is niet nodig!

Naast zijn eigen prestaties klopt het genetische plaatje van Verdi ook van alle kanten. Vader Quidam de Revel is één van de invloedrijkste hengsten van de afgelopen decennia en datzelfde geldt voor Verdi’s legendarische grootvader Landgraf I. Daarbij bracht de moederlijn van Verdi, Holsteiner stam 474a, al vele toppers voort, zoals Calato, VDL Bubalu, Vingino, et cetera.

Op het einde van zijn sport carrière ging hij zelfs de strijd aan met zijn eigen kinderen die op topniveau sprongen. Zijn nakomelingen blinken uit door hun topinstelling, gezondheid en rijdbaarheid. Zoon Chaplin won enkele Global Champion Tours, Evita SG werd tweede in de GP van Falsterbo,  Fleurette won de wereldbeker in Washington, Varoune werd Belgische kampioen en namen Ibelle en Cuidam deel aan de wereldkampioenschappen in Tryon.

Verdi Is dus hét ultieme voorbeeld dat sport en fokkerij hand in hand gaan!

stallion

Approved for:   AES, KWPN, HOLSTEIN, HANNOVER, OLDENBURG, ZANGERSHEIDE, URINE, SF

Stud fee:   2.000,-

Sperm:   fresh, frozen,


Pictures Verdi

Videos